Gyönyörű lakások nagy erkéllyel, terasszal, kertkapcsolattal

Ingatlantájoló.hu 2020.03.20 22:07:56

Évről-évre, minden tavasszal arról hallani, hogy az erkélyes, teraszos lakások egyre inkább felértékelődnek azokkal szemben, amelyeknek még egy picike erkélyük sincs. Nos, az idei tavasz után várhatóan még többen keresik majd az erkélyes, teraszos, sőt a kertkapcsolatos lakásokat is, hiszen hova máshova mozdulhatnánk ki, ha az utcára nem léphetünk?


 

Ez adta az apropóját, hogy mai válogatásunkban a legszebb erkélyes, teraszos, kertkapcsolatos lakásokat gyűjtsük össze az Ingatlantájoló kínálatából.

Földszinti teraszos lakás a VII. kerületben

A Városligettől mindössze 2 percre, egy szecessziós ház földszintjén található ez a nappali + 2 hálószobás lakás, melyhez egy rendkívül hangulatos, 10 nm-es terasz is tartozik. A lakás az elmúlt két év folyamán komplett felújításon esett át.

Még több képért kattintson a fotóra!

Kertkapcsolatos lakás Dunaharasztiban

A Bezerédi lakópark egyik 2018-ban épült házának földszintjén találtuk ezt a 71 nm-es lakást, melyhez 103 nm saját kertrész is tartozik. A nappali + 2 és fél szobás lakás kertjében két autó számára térkővel burkolt autóbejárót találunk, a kert többi része füvesített. A teraszon egy jakuzzi, a kertben fa játszóház szintén a vételár részét képezi.

Még több képért kattintson a fotóra!

Hatalmas terasszal a XI. kerületben

Összesen 57 nm-es terasszal rendelkezik ez a nappali + 3 szobás luxuslakás Madárhegyen. A félig fedett teraszt gondozásmentes Holland Pázsit borítja, a lakás 2019-ben esett át teljes felújításon, és rengeteg extrával rendelkezik.

Még több képért kattintson a fotóra!

Zuhanyzós terasszal Debrecenben

Egyetemvárosban található ez a 3 és fél szobás, tetőtéri lakás, melynek 15 nm-es tágas teraszán még egy zuhanyzó is ki lett építve. A teraszt nyáron a hőségtől napernyő védi, a lakás konyhabútora antik fenyőből készült, nappalijában egy kandallót is találunk.

Még több képért kattintson a fotóra!

Panel nagy loggiával a XX. kerületben

Mindkét szoba előtt végig húzódik ennek a pacsirtatelepi lakásnak a 7,5 nm-es loggiája. A loggia a lakás 3. emeleti elhelyezkedésének köszönhetően panorámás, a kétszobás lakás 2018-ban esett át teljes körű felújításon.

Még több képért kattintson a fotóra!

Egy igazi oázis a X. kerületben

Egy kicsit kilóg a sorból ez a X. kerületi panellakás, ugyanis az erkélye mindössze 2 nm-es, mégis bekerült válogatásunkban, mert remekül bizonyítja, hogy milyen csodálatos kis oázist lehet kialakítani mindössze 2 nm-en. A nappali + 1 hálós panellakás Újhegyen található, és kompletten felújított állapotban van.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások